DOZA SEKSEPILA: Kate Hudson u glamuroznom grudnjaku sve je bacila u drugi plan (FOTO)

Slavna plavuša bila je pravi magnet za poglede.

  • Žena

  • 03. Feb. 2023  03. Feb. 2023

  • 0

Dugi niz godina britanska dizajnerica Stella McCartney i njemački sportski div Adidasuspješno sarađuju, a ove sedmice u Los Angelesu organizirali su veliku zabavu koju nije propustila Kate Hudson.  

Slavna plavuša bila je pravi magnet za poglede u avangardnom, tirkizno plavom kompletu stvorenom od predimenzioniranog sakoa i minijaturne suknje.  

Kate Hudson

Ovaj efektni komplet Hudson je učinila posebno zanimljivim zahvaljujući blještavom primjerku grudnjaka bralette nošenog u službi topića.  

Za modnu bibliju Vogue Kate je nedavno izjavila kako ne podnosi nositi grudnjake, a to je i ovim party izdanjem jasno dala do znanja, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...