"ŠTA JE MAJMUNE, BRE": Ovako Milenko Jovanov, iz Vučićevog SNS-a, časti ljude u Skupštini Srbije (VIDEO)

U direktnom prijenosu građani su mogli da vide koškanje, ali i fizički sukob među poslanicima.

  • Regija

  • 03. Feb. 2023  03. Feb. 2023

  • 2

Jučerašnje zasjedanje Skupštine obilježio je sukob između poslanika režima i opozicije. U direktnom prijenosu građani su mogli da vide koškanje, ali i fizički sukob među poslanicima. Na društvenim mrežama se pojavio i video snimak šefa poslaničke grupe SNS Milenka Jovanova, koji je uličarskim rječnikom počastio opozicione poslanike, piše beogradski portal Direktno.rs.

Nakon što je nastala sveopšta gungula i gužva u Domu Narodne skupštine, kada su se pojedini opozicioni poslanici približili mjestu gdje je sjedio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, u njegovu odbranu među prvima je pristigao Milenko Jovanov.

On se poprilično naljutio na opoziciju, te nije birao riječi i uvrede.

"Marš, ološu jedan nenormalni bre.

Psihopato, liječi se bre idiote.

Šta je majmune, bre?

Đubre lopovsko, bre", samo su neki od "pristojnih" epiteta kojima se poslužio šef poslaničke grupe naprednjaka kako bi se obračunao sa dijelom opozicije.

Koliko je Jovanov pobjesnio govori to da ga je jedna od koleginica iz SNS-a pridržavala kako se ne bi i fizički sukobio sa političkim neistomišljenicima.

Zaboravio je Jovanov da su majmuni inteligentne životinje, a taj njegov pokušaj vrijeđanja opozicionara samo govori o njegovoj kulturi i pristojnosti.

Nervoza funkcionera SNS-a dostigla je vrhunac, jer očito ne znaju na koji način da se izvuku iz trenutno veoma nepovoljne situacije kada je u pitanju Kosovo, a zaboravili su da su sami sebe u tu situaciju i doveli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...