VAŽNO JE ZVATI SE...: U Beogradu srušen Guinnessov rekord, okupilo se više od 250 žena... (FOTO)

U Beogradu je u petak srušen Guinnessov rekord koji je prethodno bio postavljen u Tokiju 2022. godine, kada se na jednom mjestu okupilo 178 ljudi s istim imenom i prezimenom, Hirokazu Tanaka.

  • Šareni svijet

  • 04. Feb. 2023  04. Feb. 2023

  • 0

Kompanija „Color Media Communications“ odlučila se da organizuje obaranje Ginisovog rekorda u Srbiji na osnovu statističkih podataka da je najčešće žensko ime je Milica, a prezime Jovanović.

Okupljanju je prisustvovalo čak 256 žena, a vijest o obaranju rekorda potvrdio je na Instagramu Robert Čoban, direktor firme koja je organizirala rušenje rekorda.

"Oboren je Guinnessov rekord! Hvala Milicama", napisao je.

Milice su se okupile u tržnom centru Big fashion, a rušenju rekorda prisustvovao je predstavnik Guinnessovih svjetskih rekorda Glenn Pollard te je organizatorima predao certifikat kojim se potvrđuje novi rekord.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...