"NISTE MOGLI ZNATI...": Otkriven detalj iz Massimove karijere, za ovu gestu još niko nije čuo (FOTO)

Massimo Savić preminuo je prije nešto više od mjesec dana.

  • Estrada

  • 04. Feb. 2023  04. Feb. 2023

  • 0

Na njegovom službenom Instagram profilu pojavila nova poruka u kojoj su se prisjetili jednog detalja iz Massimove karijere.

Objava je puštena u petak, 3. februara, tačno mjesec dana nakon što je održan Massimov sprovod, a u njoj su otkrili što je Massimo napravio 2017. godine tokom Raških noći.

"Nekad se datumi, mjesta i događaji poslože tako da jednostavno morate uočiti simboliku. Točno prije mjesec dana oprostili smo se od našeg Maxa u Zadru, a danas smo za njega zapalili svijeću u Raši, na centralnom trgu na kojem je 2017. godine održao koncert u okviru manifestacije Raška noć.

Obaveze su nas odvele u Pulu, a pogled na Arenu vratio nas je, u mislima i srcu, na njemu posebno važan koncert koji je održao u tom predivnom amfiteatru, 2013. godine", stoji u objavi i zatim se nastavlja.

"Niste mogli znati, nije dozvolio da ga puno na tu temu hvalimo, ali na taj koncert pozvao je svoje ljude iz Raše, svoje Rašijane i inzistirao da se njima ulaznice daruju.

Sada ti ljudi nama daruju svoje priče, šalju fotografije, dijele uspomene na malog Maxa. Zahvalni smo za svaku tu njihovu uspomenu, a današnjim odlaskom u Rašu željeli smo stvoriti još koju svoju", navodi se u objavi.

"Prošetali smo ulicama njegovog djetinjstva, posjetili školu i muzej, slušali i upijali priče. Razmišljali smo kakvo bi to bogatstvo bilo da smo ga poznavali još u to najranije doba. Da smo imali toliko vremena, toliko godina više. Jer nikad nemate dovoljno vremena za čuti baš svaku priču, postaviti baš svako pitanje… A onda odjednom više uopće nemate vremena. Čuvamo te dragi naš Max. I volimo. Massimalno", zaključuje se u objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...