IZNENAĐENJE ZA BIVŠEG PREDSJEDNIKA SLOVENIJE: Pahoru stigla neočekivana ponuda za oldtajmer -''Sve ima svoje granice..."

Prodaja Pahorovog oldtajmera simbolično će biti zaključena 15. februara, na Međunarodni dan borbe protiv dječjeg raka.

  • Show

  • 05. Feb. 2023  

  • 0

"Katra je stara više od 32 godine. Moja ljubav je bila više od 20 godina. Sad ćemo se rastati, ali naš rastanak neće biti težak. Novac koji dobijem dat ću za djecu koja se bore s rakom", poručio je bivši slovenski predsjednik Borut Pahor, koji je prije sedam dana objavio da prodaje svoj oldtajmer.

Riječ je o Renaultu 4, kojem Pahor tepa katra, a kod nas je poznatija kao "četvorka".

Do četvrtog februara Pahorova katra dosegla je gotovo 35.000 eura. Tačnije, najviša ponuda dosad stigla je iz jednog preduzeća koje je ponudilo 34.568 eura, što je Pahor popratio komentarom: ''Sve ima svoje granice. Za cijenu katre više nisam siguran.''

Prodaja Pahorovog oldtajmera simbolično će biti zaključena 15. februara, na Međunarodni dan borbe protiv dječjeg raka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...