NEVJEROVATNE TEZE ČOVJEKA SA LISTE DVERI BRANIMIRA NESTOROVIĆA: "CIA je ubila Teslu, zemljotres u Turskoj su izazvali Amerikanci!"

I on je doktor nauka.

  • Regija

  • 06. Feb. 2023  07. Feb. 2023

  • 9

Čovjek koji je poslan na izbornu listu Dveri da bi Boška Obradovića ugurao u Skupštinu, član Kriznog štaba Vlade Srbije ponovo briljira! Dr Branimir Nestorović danas je ekskluzivno obavijestio javnost u Srbiji da su "zemljotres u Turskoj izazvali Amerikanci zbog okretanja Erdogana Rusiji!", prenosi beogradski portal  Direktno.rs.

Međutim, ni tu se nije zaustavio:

"Ovo je primjer kao djeluje tajno oružje Teslino zbog koga je CIA ubila Teslu. On je bio na tragu toga da napravi moćno oružje koje mijenja vrijeme, izaziva zemljotrese, stvara kiše...", naglasio je dr Branimir Nestorović.

alt

Da podsjetimo, dr Branimir Nestorović je redovni profesor Medicinskog fakulteta, nosilac ordena Karađorđeve zvijezde predsjednika Srbije, medicinski cirkuzant vlasti i čovjek koji je 15 dana prije posljednjih izbora izvučen kao posljednji adut i poslat na izbornu listu Dveri i tadašnjeg POKS-a, da bi ih svojom popularnošću nekako ugurao u Skupštinu Srbije.

Kao glavno medijsko lice Kriznog štaba Vlade Srbije, u jeku pandemije pozivao je da se korona liječi rakijom i slao žene u šoping u Italiju, a to što posljednjih meseci izgovara na režimskim medijima i u tabloidima graniči se sa zdravim razumom i nemoguće je i prepričati.

Njegov koalicioni partner Boško Obradović se nije oglasio povodom ove izjave dr Nestorovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...