ADMIR ČAVALIĆ OTKRIO KARTE: Nermin Nikšić kao na iglama, evo ko sve pregovara sa SDA…

Nedostaju potpisi Stranke za BiH i NES-a, koji su već ranije poručili da će podršku dati ukoliko postoji program mjera za vlast na nivou FBiH.

  • Vijesti

  • 09. Feb. 2023  

  • 7

Ko će voditi vlast na nivou Federacije BiH, ni nakon četiri mjeseca od općih izbora još nije poznato. Za to vrijeme SDP ne odustaje od prikupljanja potpisa kako bi demonstrirali većinu u Zastupničkom domu FBiH.

Rokovi teku, a lista sa potpisima i dalje nije cjelokupna. Nedostaju potpisi Stranke za BiH i NES-a, koji su već ranije poručili da će podršku dati ukoliko postoji program mjera za vlast na nivou FBiH.

“Sutra (danas, op. „SB“), ukoliko se usaglasimo oko programa, sasvim je realno očekivati naše potpise podrške. Izuzev jedne do dvije partije, u ovom trenutku svi pregovaraju sa SDA.

To bih prije svega nazvao razgovorima, SBiH je zadnja koju treba optuživati”, kazao je Admir Čavalić, zastupnik SBiH u Parlamentu FBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...