SADA IH HVALI A NIJE IM DAO DOZVOLE ZA ODLAZAK, NEŠIĆ O SPASILAČKIM TIMOVIMA: "Životi koje su spasili čine ih istinskim herojima"

"Sada se pokazuje koliko su bili besmisleni pokušaji pojedinaca da politizuju i ovu humanu misiju", naveo je Nešić

  • Politika

  • 12. Feb. 2023  12. Feb. 2023

  • 6

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nesić uputio je pohvalu spasilačkim timovima koji učestvuju u potrazi i spašavanju žrtava razornog zemljotresa koji je pogodio Republiku Tursku.

"Prije svega kao čovjek, a potom kao ministar sigurnosti BiH, ponosan sam na rad, požrtvovanost i uspjehe spasilačkih timova Republičke uprave Civilne zaštite RS i Uprave Civilne zaštite FBiH i Odjela za javnu sigurnost Brčko Distrikta. Životi koje su spasili čine ih istinskim herojima.

Sada se pokazuje koliko su bili besmisleni pokušaji pojedinaca da politizuju i ovu humanu misiju i da je koriste za širenje podjela i nametanje svađa", kazao je Nesić.

On je uputio čestitku svim pripadnicima spasilačkih timova i zaželio im svu ličnu i profesionalnu sreću.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...