„KOJI JE OVO MAMLAZ…“: Društvene mreže gore, nakon istupa Admira Čavalića oglasili se Zlatan Begić, Mahir Mešalić, Mirsad Tokača…

-On hoće Lendi da oduzme Ustavno pravo da odlučuje o onome za šta je nadležan, poručio je Mirsad Tokača.

  • Mini market

  • 19. Feb. 2023  19. Feb. 2023

  • 2

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon istupa člana Stranke za BiH i federalnog parlamentarca Admira Čavalića.

Na Čavalićev istup oštro je reagirao član Predsjedništva DF-a i državni parlamentarac Zlatan Begić.

-Za 80 miliona USD nisu ga uspjeli naučiti da razlikuje ustavno ovlaštenje od zloupotrebe ustavne norme i blokade. Doduše, to se ne uči po NGO “radionicama”. Na stranu što je u vrijednosnom smislu sve pobrkao. Što bi rekli u Hercegovini, nije sedlo za magare. Zamislite bilo koga ko se boji prijetnji Admira Čavalića (bilo koga!). Teško ide, je li tako? Ni Amerika nije što je bila, poručio je Zlatan Begić.

-Da li je moguće da radi pozicije Lidije Bradare iz HDZ-a,ovaj politički analfabeta prijeti generalu ARRBiH Lendi američkom crnom listom!? Baš me zanima šta kaže Semir Efendić i da li je ovo stav stranke? Ili ovaj voli samo da je po portalima i TV pa lupeta da ga primjetimo, poručio je DF-ov zastupnik Mahir Mešalić.

-Koji je ovo mamlaz?! Pa njegova stranka je u koaliciji s ljudima s tzv. „crne liste“! Dakle, on misli da se na „crnu listu“ ide zbog poštovanja procedura?! On hoće Lendi da oduzme Ustavno pravo da odlučuje o onome za šta je nadležan, poručio je Mirsad Tokača.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...