BLIŽI SE KRAJ: Luka Modrić otkrio do kada će igrati za reprezentaciju Hrvatske...

"Real nikad nije tražio da prestanem igrati za reprezentaciju", kazao je Modrić.

  • Sport

  • 20. Feb. 2023  

  • 0

Liveropool i Real Madrid u utorak u 21 sat na Anfieldu igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a na konferenciji za medije najavili su je Luka Modrić i trener Carlo Ancelotti. "Očekuje nas jako teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika na kultnom stadionu sa strašnim navijačima koji stvaraju pritisak. Moramo izvući pozitivan rezultat uoči uzvrata. Moramo biti na najvišoj razini", rekao je Modrić.

"Igram sve bolje nakon Svjetskog prvenstva, koje je ostavilo traga na meni. Pogriješio sam što sam odmah počeo igrati umjesto da sam prošao poseban program. Međutim, vraćam se. Dobro se osjećam i nadam se da će tako biti do kraja sezone. Ne mogu reći ništa o produljenju ugovora s Realom jer nisam razgovarao s vodstvom kluba. Miran sam. Uvijek ponavljam istu stvar - želim ostati ovdje", kazao je.

Modrić je govorio i o nastupanju za hrvatsku reprezentaciju. "Kao što sam rekao nakon Svjetskog prvenstva, plan mi je igrati za Hrvatsku do kraja Lige nacija. Nisam donio odluku što će biti nakon toga. Vidjet ćemo, moram dobro razmisliti.

Real nikad nije tražio da prestanem igrati za reprezentaciju. Nije njihov stil davati ultimatume. I to nikad nije utjecalo na moje nastupe za Real. Puno se priča o mojim godinama, ali pokazao sam da mogu igrati za Real i Hrvatsku. Nakon Lige nacija ću donijeti odluku što dalje", izjavio je Modrić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...