"PUSTI HAFIZE I EFENDIJE, HOĆE LI ZELENI USKORO NA ROBIJU...": Društvene mreže gore nakon Konakovićevog odgovora Ogreševiću, o Dodikovim provokacijama ni slova...

Nedugo nakon njegovog odgovora uslijedili su brojni komentari na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 21. Feb. 2023  21. Feb. 2023

  • 11

Ne stišavaju se reakcije nakon ozbiljnih optužbi lidera NES-a Nermina Ogreševića. Nakon svega oglasio se ministar vanjskih poslova BiH i lider Naroda i pravde Elmedin Konaković

-U ovoj je politickoj areni mnogo lakše ostati kući i pisati postove, ispaljivati zapaljive izjave i skupiti neki jeftin poen.Mnogo je teže ući u arenu, prihvatiti se teškog posla i praviti kompromise sa ljudima koji su suprotnih stavova o mnogim važnim pitanjima. U areni pršti, sijeva, grmi, uzbrdo se penje. Post se napiše za nekoliko minuta. Mi smo iz NiP-a reagovali prvi na pritiske i najavljeno privođenje hfz. Amira ef. Mahića.

Nisam pričao šta sam lično uradio u ovom slučaju, neću ni pričati. Nekoliko ljudi iz Prijedora zna, nekoliko kolega iz VM zna, a i ef. Mahić zna. Ne radi se to zbog marketinga i facebook statusa.Slaba je od toga korist. Više bi mnogo koristi bilo od kolege Ogreševića kad bi umjesto pisanja statusa ušao u arenu, preuzeo neku odgovornu funkciju na nivou države ili Federacije. Da djelima pokaže kako to može bolje.

Načelnik je sa višegodišnjim iskustvom, siguran sam da bi bio od koristi, a kao predsjednik stranke ima i odgovornost prema članstvu i biračima. Trebaju nam lideri koji kažu za mnom, previše je onih koji iz pozadine kliču juriš.Kažu da brod ljulja samo ko ne vesla, poručio je Konaković. 

Nedugo nakon njegovog odgovora uslijedili su brojni komentari na društvenim mrežama. 

 Podsjetimo, "Slobodna Bosna" sinoć je izvijestila o burnoj reakciji lidera NES-a Nermina Ogreševića. Više pročitajte OVDJE.  (SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...