VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: "Poštovani građani Srbije, borili smo se koliko je bilo moguće u teškim uslovima..."

Predsjednik Srbije naciji se obratio video-porukom putem Instagrama.

  • Vijesti

  • 28. Feb. 2023  28. Feb. 2023

  • 19

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se, nakon pregovora u Briselu, obratio video-porukom putem Instagrama.

- Poslije teške, vjerujem uspješne borbe, u Briselu, odgovaram svim političkim i medijskim manipulatorima koji bi za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu, navodi se u opisu objave.

- Poštovani građani Srbije, hvala za brigu i podršku u teškom danu juče. U ranim jutarnjim satima smo stigli u Beograd i sada analiziram šta se sve dogodilo. Borili smo se i, koliko je bilo moguće u teškim uslovima, izborili i za budućnost Srbije u miru, za nastavak investicija u našu zemlju, da čuvamo i ja svoju zakletvu i Ustav Srbije i Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, rekao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...