"SVE JE ZAPOČELO...": Danjela Martinović oktrila ko je muškarac koji je osvojio srce

"Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", kaže pjevačica.

  • Estrada

  • 01. Mar. 2023  

  • 0

Nakon prekida gotovo 25-godišnje veze s pjevačem Petrom Grašom (46), 51-godišnja splitska pjevačica Danijela Martinović otkrila je da je u vezi s s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49).

Kako kaže Martinović, Plavića je upoznala kada je njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

"Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi",  rekla je Martinović Gloriji te dodala: "Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...