NAKON ROČIŠTA U PREDMETU "DŽENAN MEMIĆ" SIJEVALE UVREDE I OPTUŽBE: Pogledajte svađu Muriza Memića, Hasana Dupovca i advokata Ermina Gačanina (VIDEO)

Po izlasku iz Suda BiH, Memić je dovikivao optuženom Hasanu Dupovcu: “Hasane, objasni, nudio si pare”.

  • Vijesti

  • 02. Mar. 2023  

  • 3

Pred Apelacionim vijećem Suda Bosne i Hercegovine danas je održano ročište po žalbi Tužilaštva BiH na prvostepenu presudu kojom su Zijad Mutap, Hasan Dupovac, Alisa Ramić, Josip Barić i Muamer Ožegović, oslobođeni da su djelovali kao organizirana kriminalna grupa u predmetu "Dženan Memić". Nakon ročišta, a tokom davanja izjava za medije, dogodio se incident ispred Suda u kojem su učestvovali Muriz Memić, Hasan Dupovac i njegov advokat Ermin Gačanin, piše N1.

Po izlasku iz Suda BiH, Memić je dovikivao optuženom Hasanu Dupovcu: “Hasane, objasni, nudio si pare”.

Arijana Memić, njegova kćerka i sestra stradalog Dženana Memića, snimala je telefonom sve. Obratio joj se advokat Hasana Dupovca: “Gdje ste bili prije smrti vašeg brata, a gdje ste sada?”.

Tada je Muriz potrčao prema njima: “Ko si ti da to kažeš”, dok ga je Davor Dragičević smirivao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...