PUTIN SE RAZBJESNIO ZBOG LJUBAVNICE: "Psovao je i urlikao, mislili smo da će dobiti srčani udar!"

Iako Vladimir Putin čini sve kako bi svoj privatni život zaštitio od očiju javnosti, informacije nekad ipak procure van, ali ne bez posljedica. Kad je 2008. godine Moskovski list razotkrio njegovu vezu s Kabaevom i tvrdio da su se zaručili, list je zatvoren u roku od nekoliko sati.

  • Šareni svijet

  • 04. Mar. 2023  

  • 1

Nezavisni anti-Putinov istraživački tim Proekt ove sedmice je razotkrio tajni život Vladimira Putina i njegove ljubavnice Aline Kabaeve, nekad uspješne ritmičke gimnastičarke, ali i imovinu vrijednu više od 100 miliona funti koju je ruski predsjednik kupio za nju. Među njihovim otkrićima tako se našla luksuzna drvena vila u šumskom posjedu od 28 hektara u Valdaju, oko 160 kilometara dalje od mjesta na kojem i Putin ima svoju “kraljevsku rezidenciju”.

Iako Vladimir Putin čini sve kako bi svoj privatni život zaštitio od očiju javnosti, informacije nekad ipak procure van, ali ne bez posljedica. Kad je 2008. godine Moskovski list razotkrio njegovu vezu s Kabaevom i tvrdio da su se zaručili, list je zatvoren u roku od nekoliko sati.

Ovotsedmična otkrića Proekta razbjesnila su ga toliko da je, navodno, psovao i vikao na službenike u sigurnosnoj službi te ih je okrivio za curenje informacija. Osim toga, svađao se i sa samom Kabaevom zabrinut da upravo njezini prijatelji na “na svakom uglu pričaju što znaju i ne znaju”.

- Putin je rekao kako ima informacije koje pokazuju da je curenje došlo iz kruga prijatelja Kabaeve - objavljeno je na računu na šifriranoj platformi Telegram. Rečeno je i kako niko nikad nije vidio Putina toliko bijesnog.

- Ovo nije bilo daleko od srčanog ili moždanog udara - dodano je.

Alina Kabaeva, 39-godišnja Putinova ljubavnica, uživa u beskrajnom luksuzu i lagodnom životu, a neki čak idu toliko daleko da je nazivaju “caricom Rusije“ i to navodno zbog toga što je Putinu osigurala muškog nasljednika za kojim je toliko žudio.

Proekt također tvrdi kako ruski predsjednik s Alinom ima više djece s kojom živi u vili u šumama između Moskve i Sankt Petersburga, a njihovu bezbrižnost osigurava čitav protuzračni osbrambeni sistem Pantsir koji je postavljen u obližnjem selu. U duhu antiruskih i antiputinovskih snaga u svijetu, biti njegova mezimica danas je opasnije nego ikad prije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...