DRAŠKO STANIVUKOVIĆ RASKRINKAVA VUKANOVIĆA: Pogledajte šokantan video, ovome se niko nije nadao (VIDEO)

Stanivukoivć je danas, svojim videom sve demantovao i pokazao kako su fotografije nastale

  • Mini market

  • 05. Mar. 2023  

  • 5

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, poslao je poslaniku Nebojši Vukanoviću nekoliko lažnih informacija o sebi koje je Vukanović, bez ikakve provjere, objavio tvrdeći da su istina.

Javnost je već vidjeta Vukanovićeve tvrdnje da se Stanivuković sastajao sa Dodikom na Jahorini, ali ono što nije poznato jeste odakle Vukanoviću fotografije i ta informacija. I tu misteriju otkrijo je Stanivuković – on mu je sam posalo.

Isti slučaj bio je i sa dokumentima iz Gradske uprave i tekstom o krovu na novoj sportskoj dvorani.

Postavlja se pitanje, da li će se Vukanović izviniti zbog obajave bez provjere informacija koje dobija sa nepoznatih FB profila ili ipak sukob, bez obzira na ovo, nastavlja?

Podsjećamo, Vukanović je na svom blogu objavio tekst pod nazivom “Tajno „krštenje“ i sastanak Draška u vladinoj vili na Jahorini” dok je prije dva dana na kolegijumu tvrdio da se Stanivukoivć u istoj vili sastao i sa Dodikom.

Stanivukoivć je danas, svojim videom sve demantovao i pokazao kako su fotografije nastale, te da je narodnom poslaniku izvor bio lažni FB profil od čijih je fotografija on sam napravio dalju priču, piše Blink.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu koji koji je Stanivuković snimio:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...