SEX SIMBOL DEVEDESETIH: Pamela Anderson otkrila detalje iz intimnog života prije nego što se slikala za Playboy...

-Prvi put sam se osjećala slobodno, priznala je glumica koja je nedavno pozirala bez šminke za naslovnicu časopisa Women‘s Wear Daily.

  • Estrada

  • 06. Mar. 2023  

  • 0

Pamela Anderson priznala je da je bila “bolno sramežljiva” te da je čak “mrzila” kako je izgledala prije nego što je pozirala za Playboy.

- Sramežljivost je bila nešto što je bilo tako iscrpljujuće. Mrzila sam svoj izgled, mrzila sam sve. Bila sam tako sramežljiva i uvijek sam mislila da su svi lijepi, a ja jednostavno nisam imala to samopouzdanje, objasnila je 55-godišnja glumica u razgovoru za ET Canada.

Međutim, sve se promijenilo kada je odlučila riskirati te postati model za Playboy 1989.

- Bila sam u Vancouveru i prišli su mi nekoliko puta, rekla sam „ne”. Na kraju sam se našla u situaciji i pomislila: „Zašto ne? Idem probati”. Stigla sam u Los Angeles. Bila sam užasnuta, prisjetila se Anderson.

- Tada sam napravila svoje prvo fotografiranje za Playboy. Činilo mi se kao da padam s litice. Stvarno se činilo kao da samo dopuštam, umjesto da pokušavam kontrolirati. Prvi put sam se osjećala slobodno, priznala je glumica koja je nedavno pozirala bez šminke za naslovnicu časopisa Women‘s Wear Daily.

- Stvarno se osjećam moćno sada kada je sve vrlo opušteno. Volim vidjeti svoje pjegice. Volim kada mi frizura nije gotova. Jednostavno volim stvarno svježe lice, rekla je glumica koja preferira prirodno starenje umjesto botoksa ili filera.

- Ne sviđaju mi ​​se te injekcije i to ne djeluje na mene. Želim vidjeti šta će se dogoditi. Ovih dana puno više prihvaćam sebe i osjećam se sjajno, kazala je Anderson koja je nedavno proslavila premijeru svog Netflixovog dokumentarca i objavljivanje memoara „Love, Pamela” koji su dokumentirali sve od burne romanse s njezinim bivšim suprugom Tommy Leejem do njihove čuvene snimke seksa i propasti braka.

S bivšim suprugom  Tommy Leejem ima dva sina; Thomasa Leeja (26) i Dylana Jaggera Leeja (25).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...