TO SE ZOVE LJUBAV: Slavni muzičar ljubi 10 godina stariju glumicu, zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti…

Kao veliki ljubitelji mode i praćenja trendova nisu propustili Parišk sedmicu mode na kojoj su bili jedne od najvećih zvijezda.

  • Estrada

  • 08. Mar. 2023  08. Mar. 2023

  • 0

Glumica Priyanka Chopra i njezin suprug, muzičar Nick Jonas bili su jedne od glavnih zvijezda Valentinove revije na Pariškoj sedmici mode, gdje su svi pogledi bili uprti u njihovom smjeru.

Priyanka i Nick zajedno su već 6 godina i roditelji su kćeri Malti Marie, koju im je rodila surogat-majka. Između njih je velika razlika od 10 godina te su im zbog toga mnogi predviđali brzi kraj, ali njihova ljubav nadjačala je sve nedaće.

Foto: Profimedia

Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany. Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija trajala je čak tri dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...