SEBIJA IZETBEGOVIĆ: "Sinoć sjećanje na doktorat, danas Željo pobijedi, ne može bolje..."

Izetbegović se oglasila nakon što se prethodnih dana mnogo pisalo o postdiplomskom studiju.

  • Mini market

  • 12. Mar. 2023  

  • 12

Ne stišava se bura nakon odluke Senata Univerziteta u Sarajevu o poništavanju magistarskog studija direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović. Izetbegović se oglasila nakon što se prethodnih dana mnogo pisalo o postdiplomskom studiju.

Kantonalno Tužilaštvo prikuplja dokaze o postdiplomskom studiju Sebije Izetbegović. Potvrdili su da je realizirana naredba Općinskog suda u Sarajevu.

Nezvanično, Tužilaštvu je dostavljen indeks sa postdiplomskih studija Sebije Izetbegović. Kada završe saslušavanje svjedoka, i prikupljanje dokumenata, donijeće tužilačku odluku.

Izetbegović se oglasila na Facebook stranici napisavši:

“Divan dan. Sinoć podsjećanje na davnu odbranu doktorata i hvalospjeve mentora na Hayat tv, a danas Željo pobijedi. Skoro da ne može bolje.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...