FIT IZAZOV ZA TOP FORMU: Vježba od 45 sekundi kojom istovremeno jačate trbušne mišiće i oblikujete ruke (VIDEO)

Postignite zavidne rezultate.

  • Zdravlje

  • 13. Mar. 2023  13. Mar. 2023

  • 0

Za sve koji se žele pozabaviti najvećim izvorom nesigurnosti na svom tijelu - trbuhom, i istovremeno poraditi na lijepo oblikovanim i toniranim rukama donosimo vježbu koja topi kalorije i jača mišiće kao od šale.

Izgradite zdrave navike i zajedno s trenericom Ninom u 21 danu naučite kako osnažiti tijelo, pravilno izvoditi vježbe i kreirati kvalitetne obroke koji će potaknuti izgradnju mišića, piše Nova studio.

Tokom 21 dana, koliko traje Fit izazov, posvetite se sebi i poradite na dijelovima tijela koji uporno spuštaju vaše samopouzdanje.

Postignite zavidne rezultate uz vježbe koje se rade bez rekvizita iz udobnosti vlastitog doma.

Vježba most sklapanje

Legnite na leđa i zatim se podignite u most. Stražnjica mora biti podignuta od poda sve vrijeme. Držite noge pod pravim uglom, a dlanove tačno ispod ramena. Vježbu izvodite tako da rukom probate dotaknuti stopalo suprotne noge. Pazite da vam je odignuto stopalo zategnuto. Brinite o disanju tako da izdahom dotaknete nogu, a udahom se vraćate u početni položaj. Vježbu izvodite 45 sekundi neprestano izmjenjujući ruke i noge.

Uz ovaj Fit izazov, transformirat ćete svoje tijelo i dovesti ga u top-formu.

Vježbu pogledajte ovdje.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...