„TO BI BIO PRELAZAK TROJKE U ČOVIĆEV HNS-u…“: Oštre reakcije na društvenim mrežama uoči odluke o ustavnim sudijama, oglasili se Dženan Đonlagić, Reuf Bajrović...

-Sada je sve do SDP-a i Naše stranke, poručio je Đonlagić.

  • Vijesti

  • 15. Mar. 2023  

  • 9

Ne stišavaju se reakcije nakon medijskih najava o predstojećoj bitki za Ustavni sud Bosne i Hercegovine.

Novinar Avdo Avdić u analizi piše kako na lidera Naroda i pravde Elmedina Konakovića može računati samo HDZ BiH, te kako država BiH ovisi o glasovima Miokovića, Mašića, Arnauta, Žuljevića…

Komentar na ove najave dao je Reuf bajrović, dopredsjedavajući Američko-evropske alijanse.

-Predaja Ustavnog suda HDZ-u BiH je prelazak stranaka Trojke u Čovićev HNS, poručio je Bajrović.

Dženan Đonlagić, državni parlamentarac DF-a poručio je kako HDZ i NiP obmanjuju javnost da je Marin Vukoja rukovodeći državni službenik.

-Sekretar PD PSBiH nije državni službenik, nego ga direktno imenuje parlamentarna većina! Ovo nije iz neznanja, nego da se sakrije da je kandidat direktno iz redova HDZ-a. Sada je sve do SDP-a i Naše stranke, poručio je Đonlagić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...