KOMPANIJA IZ BOSNE I HERCEGOVINE NAKON POKRETANJA NOVE FABRIKE: "Nastavit ćemo s ulaganjima"

Automatizovana proizvodna linija fabrike se nalazi na površini od 2.500,00 m² sa pratećim magacinskim prostorom površine 3.000,00 m²

  • Ekonomija

  • 17. Mar. 2023  

  • 0

“Ingram” d.d. Srebrenik u posljednjih 5 godina niže velike rezultate i radi punim kapacitetima što je nastavljeno i u 2023. godini sa promocijom nove Fabrike za betonske proizvode u koju je investirano u posljednjem periodu.

Automatizovana proizvodna linija fabrike se nalazi na površini od 2.500,00 m² sa pratećim magacinskim prostorom površine 3.000,00 m² koja će zapošljavati nove radnike, piše poslovni portal Biznisinfo.ba.

Obzirom da se u ovoj modernoj fabrici proizvode izuzetno kvalitetni proizvodi “Ingram” d.d. Srebrenik je po prvi puta kao izlagač učestvovao na “26. međunarodni sajam građevinarstva Grames 2023” koji se održava od 15.03.-18.03.2023. godine u Banja Luci.

“Dugogodišnje investiranje u modernizaciju proizvodnih procesa i edukaciju radnika kao i rad svih zaposlenih u firmi je u konačnici rezultirao izuzetnim uspjehom a što pokazuje i velika zainteresovanost posjetitelja sajma za naš štand, kojima naš stručni tim pruža sve potrebne informacije o firmi i proizvodima. Naš strateški plan je da nastavimo sa daljim ulaganjima kako bismo našim kupcima pružili širok spektar kvalitetnih proizvoda i usluga”, za Tuzlanski.ba naveo je direktor društva Zlatko Djedović.

Posjetioci izložbenog štanda “Ingram” d.d. Srebrenik bili su i učenici JU Građevinske škole Banja Luka i studenti Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci koji su se informisali o radu firme i proizvodnim procesima Rudnika krečnjaka, Fabrike kreča, Fabrike betonskih proizvoda kao i proizvodima sestrinske firme “E&P” d.o.o. Zavidovići čiji proizvodi-eruptivni kamen se koristi u proizvodnji asfalta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...