NA RUBU SUZA: Poznata glumica nije mogla sakriti emocije –„Došla sama sa 16 godina bez roditelja, iz ratnog Sarajeva…“

Tema emisije bila je ljubav, a Daria je u prilogu prije plesne izvedbe, otkrila i raspričala se o emotivnom detalju u svom životu.

  • Estrada

  • 20. Mar. 2023  

  • 0

Glumica Daria Lorenci Flatz te njezin partner Ivan Jarnec u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali u lyrical. 

Tema emisije bila je ljubav, a Daria je u prilogu prije plesne izvedbe, otkrila i raspričala se o emotivnom detalju u svom životu. 

''Jako volim živjeti. U mom životu je bilo stvarno par teških izazova. Prvi mi je bio kad sam tu došla sama sa 16 godina bez roditelja, u Zagreb iz ratnog Sarajeva. Prvo prolaziš taj jedan užasno težak proces, nosiš se s tim da se tvoj život više nikad neće vratiti. Druga situacija je rođenje mojih dečkiju koji su rođeni dva mjeseca ranije. Nema nikakvih prognoza u tim prvim danima i zapravo se ne zna hoće oni govoriti, pričati, kakve će sve biti posljedice. Kad sam rodila svoje treće dijete imala sam jednu zdravstvenu situaciju koja je bila maligna. Ustvari mi je moje dijete spasilo život jer je ta cijela priča otkrivena jako na vrijeme, ali je bilo šokantno to saznati odmah po rođenju djeteta. Meni se čini koda sam često dobila podijeljene teške karte koje su imale vrlo pozitivne ishode i strašno sam zahvalna životu na tome. Mislim da je život čudesan dar i da je na nama da ga živimo punim plućima jer stvarno ne znamo do kad smo tu'', zaključila je Daria. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...