BURNO U BANJOJ LUCI: Nastavak sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, opozicija upozorava…

Po hitnom postupku razmatrat će se i Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske.

  • Vijesti

  • 21. Mar. 2023  21. Mar. 2023

  • 0

Narodna skupština Republike Srpske nastaviće sjednicu u Banjaluci raspravom o Prijedlogu zakona o gradu Prnjavor kojim se uređuju područje, nadležnosti, organi i njegovo finansiranje.

Iz redova opozicije u RS-u poručili su da se ništa značajno neće promijeniti kada je status grada Prnjavora u pitanju, osim što će općina bez struje postati grad bez struje, podsjetivši na katastrofalno stanje vezano za opskrbu električnom energijom u Prnjavoru.

Poslanici će, u nastavku druge redovne sjednice, po hitnom postupku razmatrati kontroverzni Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...