STANJE NA CESTAMA: Radovi na magistralnom putu Semizovac - Olovo, zbog čega vozila od 8 do 17 sati...

(...) povremeno saobraćaju jednom trakom.

  • Vijesti

  • 24. Mar. 2023  24. Mar. 2023

  • 0

Kolovoz je pretežno suh, a promet vozila pojačan u gradskim centrima. Vozačima savjetujemo oprezniju vožnju i izbjegavanje rizičnih preticanja. Treba obratiti pažnju na pješake u naseljenim mjestima, kao i na povećan broj biciklista i motocikista.

Zbog sanacije oštećenja na mostu na dionici autoputa A-1 Visoko - Kakanj, saobraćaj je preusmjeren iz vozne u preticajnu traku.

Sanacioni radovi aktuelni su na magistralnom putu Semizovac - Olovo dionici Čevljanovići - Nišići, zbog čega vozila od 8 do 17 sati povremeno saobraćaju jednom trakom.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnom putu Jablanica - Mostar (kod restorana "Zdrava voda"), na ulazu u Stolac (iz smjera Mostara), zatim na skretanju za Orahovicu na području Konjica, te na raskrsnici Gornja Kalesija - Sapna.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu M-6 (Ljubinje - Trebinje) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Zbog većeg klizišta na magistralnom putu Foča - Goražde, kod mjesta Filipovići, obustavljen je saobraćaj za teretna vozila.

Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su kratkotrajna.

(BIHAMK) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...