BURNO U BANJOJ LUCI: Nastavak sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, za potpredsjednika predložen...

Ranije su za potpredsjednike Narodne skupštine izabrani Anja Ljubojević iz SNSD-a, Petko Rankić iz Socijalističke partije i Mirsad Duratović iz Pokreta za državu.

  • Vijesti

  • 28. Mar. 2023  28. Mar. 2023

  • 0

U Banjoj Luci će danas biti nastavljena sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj bi trebalo da bude izabran potpredsjednik Narodne skupštine iz SDS-a. 

Poslanik SDS-a Milan Petrović bit će predložen za potpredsjednika iz reda opozicije, izjavio je vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević.

Ranije su za potpredsjednike Narodne skupštine izabrani Anja Ljubojević iz SNSD-a, Petko Rankić iz Socijalističke partije i Mirsad Duratović iz Pokreta za državu.

Pred poslanicima je i razmatranje Izvještaja Komisije za hartije od vrijednosti Republike Srpske o stanju na tržištu hartija od vrijednosti i Izvještaj o radu Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za 2021. godinu zbog koje se očekuje burna rasprava između vladajućih i opozicije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...