SCHMIDT SA FORTOM: Ulaganje u željezničku infrastrukturu prilika za sljedeći investicijski ciklus u BiH

Na sastanku je razgovarano o planovima za razvoj transportnog sektora, s posebnim fokusom na razvoj željezničkog sektora.

  • Vijesti

  • 28. Mar. 2023  

  • 9

 Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt bio je danas u nastupnoj posjeti Ministarstvu komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine i tom prilikom održao sastanak s ministrom Edinom Fortom.

Na sastanku je razgovarano o planovima za razvoj transportnog sektora, s posebnim fokusom na razvoj željezničkog sektora.

Schmidt je čestitao Forti imenovanje na dužnost ministra komunikacija i prometa, naglasivši veliku podršku OHR-a u reformskim procesima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...