HOROR U RS-u: Pored vikendice u Šipovu pronađeno beživotno tijelo, a u Derventi, na zapaljenoj ugaonoj garnituri...

(...) nađeno tijelo još jedne, u požaru nastradale osobe.

  • Hronika

  • 30. Mar. 2023  30. Mar. 2023

  • 0

Muškarac N. A. nastradao je u požaru koji je izbio u dnevnom boravku njegove kuće u Derventi.

U PU Doboj su rekli da je policiji sinoć oko 19.35 prijavljeno da je na području grada Dervente u kući koja je u vlasništvu N. A. pronađeno njegovo tijelo.

"Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa doktorom mrtvozornikom Doma zdravlja Derventa kojom prilikom je utvrđeno da je N. A. najvjerovatnije stradao uslijed požara u unutrašnjosti prostorije dnevnog boravka porodične kuće, te da je smrt nastupila najvjerovatnije uslijed gušenja. U požaru je izgorio dio ugaone garniture na kojoj se nalazio N. A.", pojasnili su u PU Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj koji su utvrdili da je požar prouzrokovan najvjerovatanije napažanjom preminulog .

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

A u mjestu Vodice u Šipovu sinoć je pronađeno beživotno tijelo D. S. iz tog grada, rečeno je u PU Mrkonjić Grad, obje su vijesti portala Srpskainfo.

Oni su pojasnili da je policiji sinoć oko 19,50 sati prijavljeno da se privatne vikendice, u mjestu Vodica, beživotno tijelo D.S. iz Šipova.

Na lice mjesta događaja izašli su policijski službenici policijske stanice Šipovo i dežurni mrtvozornik Doma zdravlja Šipovo koji je konstatovao da isti ne daje znakove života, a na tijelu preminulog nema tragova nasilja koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela.

Uviđaj na licu mjesta događaja izvršili su policijski službenici Policijske stanice Šipovo, uz saglasnost dežurnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...