DRAMATIČNE SNIMKE SA FINALA KUPA: Ljudi padali po terenu, igračima se ukazivala ljekarska pomoć (FOTO; VIDEO)

I nakon prekida, golman je morao primiti ljekarsku pomoć.

  • Hronika

  • 31. Mar. 2023  

  • 1

Dramatični prizori stižu s Faisal Al-Husseini stadiona u palestinskom gradu Al-Ramu. Tamo se igralo finale ligaškog Kupa kada su izraelske snage ispalile suzavac zbog čega je došlo do prekida utakmice između FC Balata i Jablmokbra.

Španjolski AS javlja kako je nekoliko desetaka navijača primilo ljekarsku pomoć, a prema kapitenu Balata ekipe Saedu Abu Saleemu plin je došao i do svlačionica zbog čega su izazvani respiratorni problemi i kod dijela igrača.

"Panične scene mogle su se vidjeti po tribinama", stoji u tekstu AS-a.

Drugo poluvrijeme utakmice odgođeno je sve dok se plin nije raspršio i dok nisu bili omogućeni "normalni" uvjeti za nastavak igre.

I nakon prekida, golman Jablmokbra Rami Hamadi morao je primiti ljekarsku pomoć. Na kraju je utakmica ipak nastavljena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...