APSOLUTNI PROLJETNI HIT: Sofia Vergara u hlačama širih nogavica koje odlično pristaju uz upečatljive cipele (FOTO)

Cipele-platforme hit su na modnoj pisti i u street style kombinacijama već nekoliko posljednjih sezona, a njihova velika ljubiteljica je i Sofia Vergara.

  • Žena

  • 01. Apr. 2023  01. Apr. 2023

  • 0

Sofia Vergara nosi obuću s predimenzioniranom platformom na crveni tepih, ali i kad nosi ležernije komade odjeće za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Sa sandalama visokih potpetica i podebljane potplate snimljena je i prilikom dolaska u studio u Pasadeni gdje se snima popularni show "America's Got Talent", a u kojem ima ulogu jedne od članice žirija.

Kolumbijska glumica snimljena je u paru crnih baršunastih sandala sa svijetlosmeđom kožnom podstavombritanske dizajnerice Charlotte Olympije koja je ukrašena metalik zlatnim rubom.

Rasprodane baršunaste sandale Charlotte OlympijeRasprodane baršunaste sandale Charlotte Olympije (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ovaj par sandala karakterizira i dijamantna kopča u obliku mačje glave, blok-potpetica od 10 centimetara te potplat ukrašen prepoznatljivim simbolom za ovoj brend – zlatnom paukovom mrežom, navodi Zadovoljna.hr.

Upečatljive cipele sparila je s crnim hlačama nešto širih nogavica, ali i apsolutnim hitnom proljetnih kombinacija – smeđim balonerom.

Sofia Vergara odabrala je tamnosmeđi model koji je čvrsto zavezala u struku kako bi na suptilan način naglasila svoju ženstvenu figuru čak i kada nosi predimenzionirane komade odjeće.

Izdanje je dopunila crnim sunčanim naočalama te velikom svijetlosmeđom torbom s potpisom francuske modne kuće Christian Dior.

Sofia Vergara u baloneri u platformama - 3

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...