ANA BRNABIĆ UDARILA PO DENISU BEĆIROVIĆU: "Nečuveno je da si dao podršku Mili Đukanoviću"

Brnabić je dodala da joj nikada ne bi palo na pamet da snimi video da podrži predsjedničkog kandidata u bilo kojoj zemlji, smatrajući da je to sramotno i besmisleno i da je uvreda za glasače u toj zemlji i za suverenitet te zemlje.

  • Politika

  • 01. Apr. 2023  

  • 29

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je nečuveno da član Predsjedništva jedne zemlje, kao što je Denis Bećirović u BiH, snimi video u kojem podržava predsjedničkog kandidata u drugoj državi – Mila Đukanovića u Crnoj Gori.

“Član Predsjedništva jedne zemlje snima video da podrži kandidata za predsjednika u drugoj zemlji? To je nečuveno i nevjerovatno. Ali, isto tako je nečuveno i nevjerovatno da niko nije komentarisao da se oni miješaju u izborni proces u Crnoj Gori, a predsjednika Srbije Aleksandra Vučića jesu, iako nije rekao nijednu riječ. Licemerju nikad kraja”, istakla je Brnabić, komentarišući optužbe da se Vučić miješa u izborni proces u Crnoj Gori.

Ona je naglasila da Vučić nijednu riječ nije rekao o izborima u Crnoj Gori, ali je zanimljivo da su mnogi drugi, među kojima je premijer Kosova Aljbin Kurti, direktno podržali određenog kandidata koji učestvuje na tim izborima.

Brnabić je dodala da joj nikada ne bi palo na pamet da snimi video da podrži predsjedničkog kandidata u bilo kojoj zemlji, smatrajući da je to sramotno i besmisleno i da je uvreda za glasače u toj zemlji i za suverenitet te zemlje.

“Ali, očigledno nekome drugome to pada na pamet”, rekla je Brnabićeva, odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka sa premijerom Sjeverne Makedonije Dimitrom Kovačevskim.

Brnabić je dodala da to dovoljno govori svima u Crnoj Gori kakav je odnos Srbije prema Crnoj Gori, a kakav tih ostalih koji podržavaju različite kandidate u njihovom izbornom procesu.

Podsjetimo, Denis Bećirović je snimio video podrške za Milu Đukanovića na predsjedničkim izborima koji se održavaju u Crnoj Gori u nedjelju.

On je, između ostalog, rekao kako su Bosna i Hercegovina i Crna Gora dvije države koje su ugrožene od istog velikodržavlja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...