MOĆNA BARCA GRABI PREMA NASLOVU PRVAKA: Demonstracija sile u gostima za 15 bodova prednosti ispred Reala....(VIDEO)

Barcelona je došla do 71 boda i pobjegla Real Madridu (56) na 15 bodova prednosti.

  • Sport

  • 02. Apr. 2023  02. Apr. 2023

  • 0

Uvjerljivom pobjedom 4-0 na gostovanju kod Elchea, nogometaši Barcelone učvrstili su se na vodećoj poziciji tabele španjolskog prvenstva i povećali svoju prednost u odnosu na drugoplasirani Real Madrid na 15 bodova.

Robert Lewandowski se u 20. minuti snašao u kaznenom prostoru onako kako on to zna i provukao loptu u mrežu između nekolicine domaćih igrača i pokraj golmana Badije. Katalonci su u drugom poluvremenu napunili mrežu uvjerljivo zadnje ekipe na tabeli. U 56. minuti je Ansu Fati pogodio za 2-0. Svoj drugi, a Barcelonin treći pogodak Robert Lewandowski je postigao u 66. minuti, a u 70. minuti je za 4-0 strijelac bio Ferran Torres.

Barcelona je došla do 71 boda i pobjegla Real Madridu (56) na 15 bodova prednosti. Madriđani će u nedjelju u 27. kolu ugostiti Valladolid.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...