BENJAMINA KARIĆ UGOSTILA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH: "Bećirović je jedan od najboljih poznavalaca historije našeg grada"

Na sastanku su razgovarali o početku opsade Grada Sarajeva.

  • Vijesti

  • 03. Apr. 2023  

  • 1

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić susrela se sa članom Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem.

Na sastanku su razgovarali o početku opsade Grada Sarajeva i herojskoj odbrani njegovih građana.

"Povodom obilježavanja početka opsade Grada Sarajeva i herojske odbrane njegovih nepokorenih građana, o svim relevantnim aspektima ovog historijskog trenutka i perioda razgovarala sam sa članom predsjedništva prof.dr. Denisom Bećirovićem.

Dr. Denis Bećirović je univerzitetski profesor i jedan on najboljih poznavalaca historije našeg grada i države Bosne i Hercegovine", napisala je Karić.

Povodom obilježavanja početka opsade Grada Sarajeve i herojske odbrane njegovih nepokorenih građana, o svim relevantnim...

Objavljuje Benjamina Karić rođ. LondrcPonedjeljak, 3. travnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...