PUTIN NAKON GOVORA OSTAO IZNENAĐEN: Potpuno zbunjen se nekoliko puta opraštao (VIDEO)

Nakon što je održao govor očekivao je da će njegove riječi biti dočekane pljeskom, kako to inače funkcionira, ali to se nije dogodilo.

  • Svijet

  • 06. Apr. 2023  

  • 2

Ruski predsjednik Vladimir Putin navikao je da njegove riječi u Rusiji izazivaju ovacije i pljesak, jer niko mu se ne usudi proturječiti, tako da ga je dočekao hladan tuš tokom susreta s ambasadorima.

Video ruskog predsjednika Vladimira Putina koji drži govor za nekoliko ambasadora kruži društvenim mrežama te je otkrio kako se Putin našao u neočekivanoj situaciji.

Nakon što je održao govor očekivao je da će njegove riječi biti dočekane pljeskom, kako to inače funkcionira, ali to se nije dogodilo.

Ambasadori su nakon završetka govora ostali zaleđeni, nisu se ni pomakli, a kamoli zapljeskali. Na Putinovom licu vidjelo se iznenađenje zbog te neočekivane situacije.

Situacija ga je toliko zbunila da se opraštao nekoliko puta, kao tražio aplauz, piše Dnevnik.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...