OGLASIO SE I SARAJEVOGAS: Podrška inicijativi ministra Bečarevića za smanjenje cijene gasa za krajnje potrošače

KJKP “Sarajevogas” d.o.o Sarajevo poziva sve nadležne koji su uključeni u aktivnost nabavke prirodnog gasa za tržište u Federaciji BiH, te formiranja cijene za krajnje potrošače, da pokrenu neophodne aktivnosti koje bi dovele do postizanja dogovora o što povoljnijoj cijeni ovog energenta.

  • Ekonomija

  • 07. Apr. 2023  07. Apr. 2023

  • 0

Nakon radne posjete KJKP Sarajevogas d.o.o. Sarajevo te medijskih istupa ministra komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS Almira Bečarevića , u kojima je naglašeno postojanje mogućnosti da cijena prirodnog gasa za krajnje korisnike u Kantonu Sarajevo može biti značajno niža,  Uprava i NO KJKP Sarajevogas d.o.o Sarajevo smatraju važnim istaći da podržavaju ovu inicijativu ministra Bečarevića kao i Vlade Kantona Sarajevo.

KJKP “Sarajevogas” d.o.o Sarajevo poziva sve nadležne koji su uključeni u aktivnost nabavke prirodnog gasa za tržište u Federaciji BiH, te formiranja cijene za krajnje potrošače, da pokrenu neophodne aktivnosti koje bi dovele do postizanja dogovora o što povoljnijoj cijeni ovog energenta. Na taj način,  uticalo bi se i na  veću potrošnju prirodnog gasa, što bi direktno dovelo do smanjenog nivoa zagađenja zraka u Kantonu Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...