ELEGANTNO I ODMJERENO: Catherine Middleton za uskrsno slavlje odabrala kraljevsko plavu modnu kombinaciju (FOTO)

Članovi britanske kraljevske porodice nedjeljno jutro iskoristili su za odlazak na uskrsnu misu.

  • Žena

  • 10. Apr. 2023  

  • 0

Princeza od Walesa je za uskrsno slavlje odabrala kraljevsko plavu modnu kombinaciju. Nosila je kaput-haljinu s baršunastim ovratnikom, reverima i prednjim kopčanjem, dužine do pola lista koju potpisuje modna dizajnerica Catherine Walker.

Ova predivna, izražajna i upečatljiva nijansa plave boje je čest odabir članica kraljevskih obitelji, među kojima je i Catherine Middleton, zbog kojih je i dobila naziv.

Catherine Middleton u kraljevsko plavoj haljiniCatherine Middleton u kraljevsko plavoj haljini (Foto: Profimedia)

Inače, radi se o još jednom recikliranom izdanjuprinceze od Walesa, koja je kraljevsko plavu kaput-haljinu nosila i u martu prošle godine na na tradicionalnoj misi u Westminsterskoj opatiji u Londonu koja se održava drugog utorka u martu svake godine, a slavi ljude i kulture Commonwealtha.

Princeza od Walesa uz haljinu je nosila odgovarajući šešir brenda Lock&Co te kraljevsko plavu torbicu i naušnice Carousel Jewels.

Catherine Middleton nosila je bež salonkeCatherine Middleton nosila je bež salonke (Foto: Profimedia)

Izdanje je upotpunila elegantnim bež salonkama,modelom cipela koji dodatno proljepšava svaku modnu kombinaciju. Osim toga, cipele u bež boji vizualno produžuju noge i figuru, navodi Zadovoljna.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...