PRETICAO KOLONU, UDARIO U AUTO I ZAVRŠIO POD KAMIONOM: Detalji stravične nesreće, muškarac u teškom stanju

Od tog automobila koje je podletjelo pod kamion ništa nije ostalo, a vozač je teško povrijeđen

  • Hronika

  • 17. Apr. 2023  

  • 0

Na magistralnom putu Zlatibor – Užice (Srbija) došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva putnička vozila i kamion.

Do udesa je došlo kada je vozač preticao kolonu i sudario se sa vozilom koje mu je dolazilo u susret, a od siline udara taj automobil je podletio pod kamion.

"Od tog automobila koje je podletjelo pod kamion ništa nije ostalo, a vozač je teško povrijeđen. Riječ je o mještaninu koji živi u selu u blizini Užica", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Povrijeđeni muškarac je vozilom Hitne pomoći sa teškim tjelesnim povredama transportvan u Zdravstveni centar Užice.

"U toku je detaljna dijagnostika pacijenta, nakon čega će se znati tačan stepen njegovih povreda", potvrđeno je u ZC Užice.
Saobraćaj na toj dionici odvija se usporeno i formiraju se dugačke kolone vozila, prenosi Kurir.

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...