GRADONAČELNIK MOSTARA MARIO KORDIĆ ZA PRIMJER DRUGIMA: Sjeo u bager i čistio ulice s građanima (FOTO)

“Grad je naša kuća. S velikom radošću sam se pridružio sugrađanima u današnjoj akciji čišćenja prostora od Orlaca do Raštana. Akciju su organizirali mještani kako bi svoj mikroprostor u kojem se svakodnevno kreću učinili ugodnijim. Pozivam sve druge sugrađane da naprave isto."

  • Vijesti

  • 22. Apr. 2023  

  • 1

Širom Bosne i Hercegovine danas se akcijama čišćenja i drugim aktivnostima obilježava Dan planete Zemlje. Gradonačelnik Mostara Mario Kordić čestitao je ovaj dan na neobičan način - u bageru.

“Grad je naša kuća. S velikom radošću sam se pridružio sugrađanima u današnjoj akciji čišćenja prostora od Orlaca do Raštana. Akciju su organizirali mještani kako bi svoj mikroprostor u kojem se svakodnevno kreću učinili ugodnijim. Pozivam sve druge sugrađane da naprave isto.Gradska poduzeća koja se bave čistoćom grada se nalaze u velikom izazovu, posebno u proljeće kada vegetacija posebno buja. Pomozimo svi u skladu sa svim kapacitetima kako bi svaki kutak našega Mostara bio ugodan za sve nas. Grad je doista naša kuća i sretan sam kada ga tako doživljavamo”, poručio je Kordić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...