CRNADAK SE OGLASIO: "Dodika i SNSD ne interesuje budućnost naroda i Republike Srpske, nego samo tenderi i još miliona"

"Busanje u prsa i žestoka retorika, a sa druge strane džepovi puni budžetskog novca.
To nije patriotizam, to je kriminal", naveo je.

  • Mini market

  • 22. Apr. 2023  22. Apr. 2023

  • 1

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak poručio je da Milorad Dodik i SNSD nisu mjera patriotizma i da ih samo interesuju tenderi, kvadrati i bolje limuzine.

"PDP će uvijek biti uz Republiku Srpsku i za nas ne postoji pritisak pod kojim ćemo popustiti, kada su u pitanju teritorija, nadležnosti i imovina Republike Srpske.

Ali, nisu Milorad Dodik i SNSD koalicija mjera patriotizma, jer njih ne interesuje budućnost naroda i Republike Srpske, nego samo tenderi i još miliona, kvadrata i skupih limuzina. 

Pravi patriotizam je borba protiv korupcije i da smo u Republici Srpskoj svi jednaki pred zakonom, da odlučuju samostalne i jake institucije, a ne pojedinac i izvršni komitet - upravo to je ono što SNSD ne želi i zato mi nećemo da imamo bilo šta sa njima, jednostavno nemamo iste motive i ciljeve. 

Pogledajte jučerašnji klan oko Dodika. 

Jedan vodi nabavke lijekova u najvećoj zdravstvenoj ustanovi, drugi bez kontrole troši desetine miliona u poznatoj državnoj banji, treći je vječni ministar i "kralj koncesija", četvrti ima toliko nekretnina, da je zaboravio da ima stan u Beogradu i zajedničko im je da su SVI MILIONERI. 

Busanje u prsa i žestoka retorika, a sa druge strane džepovi puni budžetskog novca. To nije patriotizam, to je kriminal.Mi tu ne pripadamo", zaključio je Crnadak.

PDP će uvijek biti uz Republiku Srpsku i za nas ne postoji pritisak pod kojim ćemo popustiti, kada su u pitanju...

Objavljuje Igor CrnadakSubota, 22. travnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...