BECKHAM ISKRENO O BORBI SA DIJAGNOZOM: "Kada svi odu spavati, ja čistim kuću satima"

David Beckham ogolit će svoje cjeloživotne borbe s OKP-om u nadolazećoj Netflixovoj seriji

  • Show

  • 28. Apr. 2023  

  • 0

David Beckham (47) u nadolazećem dokumentarcu otkriva i drugu stranu svog života. Priznaje da zbog borbe s opsesivno-kompulzivnim poremećajem ostaje satima budan i tokom noći čisti, a u obitelji često dolazi i do svađa zbog toga.

David Beckham ogolit će svoje cjeloživotne borbe s OKP-om u nadolazećoj Netflixovoj seriji vrijednoj 16 miliona funti. Još je ranije priznao da sve drži u ravnim linijama ili parovima, a sada otkriva da ostaje budan satima i čisti nakon što njegova obitelj ode na spavanje.

Priznaje da ga to stanje tjera da svaki dan čisti svoje korištene mirisne svijeće, a u jednom se trenutku posvađao i sa suprugom Victorijom jer sol nije stavila tamo gdje inače stoji.

- Kada svi odu spavati ja tada idem okolo po kući i čistim. Čistim svijeće, prekidače od svjetla vraćam na prvobitne postavke, pazim da je sve uredno. Mrzim se probuditi u neredu. Režem vosak za svijeće, čistim staklo – priznao je David i dodao kako je svjestan da je to čudno.

Prošle godine Netflix je potvrdio da se radi na dokumentarnoj seriji u kojoj glumi bivši sportista, nakon što se ranije pisalo da je potpisao ugovor vrijedan 16 miliona funti. David će u novoj dokumentarnoj seriji razotkriti svoje skromne početke iz radničke klase u istočnom Londonu te nagon i odlučnost koji su ga doveli do toga da postane jedan od najprepoznatljivijih i najplaćenijih sportaša svih vremena.

Dokumentarna serija sadržavat će mješavinu nikad prije viđenih osobnih arhivskih snimaka iz posljednjih četrdeset godina kao i intervjue sa samim Davidom, njegovom obitelji i prijateljima te ključnim osobama koje su bile dio njegovog putovanja na terenu i izvan njega.

Projekat vodi dobitnik Oscara Fisher Stevens koji je reditelj i izvršni producent, zajedno s producentom Johnom Battsekom, dobitnikom Oscara i Emmyja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...