ZABIO SE U SEMAFOR: Skrivio saobraćajnu nesreću, ušao u drugi automobil i pobjegao

Prema riječima svjedoka, vozač nesreće udaljio se u tamnom karavanu u kojem je bilo nekoliko ljudi,

  • Hronika

  • 29. Apr. 2023  

  • 1

Vozač koji je skrivio tešku saobraćajnu nesreću u Hürthu u blizini Kölna, pobjegao je iz vozila i ostavio mrtvog suvozača (44) i teško ozlijeđenog dječaka (13).

“Nevjerojatan incident dogodio se u petak navečer. Nakon što se automobil zabio u stup semafora, vozač je izašao, ušao u drugi automobil i pobjegao. Nije niti pokušao pozvati pomoć. To su potvrdili svjedoci”, saopćila je policija u subotu.

Istražitelji tvrde kako je vozač pokušao kočiti, ali je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u semafor.

“Suvozač (44) je ostao zaglavljen u udaru i preminuo je na mjestu nesreće. Dječak (13) je spašen, ali je zadobio teške tjelesne povrede, te je odvezen u bolnicu”, saopćila je policija.

Prema riječima svjedoka, vozač nesreće udaljio se u tamnom karavanu u kojem je bilo nekoliko ljudi, piše Fenix Magazin.

Nepoznati muškarac ima oko 40 godina i korpulentne je tjelesne građe. Još uvijek nije jasno zašto je ostavio suvozača i dijete u vozilu i kome pripada tamni karavan u kojeg je ušao nakon teške nesreće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...