ZORAN KESIĆ O DODIKOVOM VRIJEĐANJU ĐOKOVIĆA: "Ko je smjestio medi Dodiku?" (VIDEO)

Snimak neoficijelnog dijela gostovanja u emisiji Oko na RTS-u je procurio u javnost, a uslijedio je Dodikov pokušaj da se opravda, i na kraju reakcija iz RTS-a.

  • Mini market

  • 01. Maj 2023  01. Maj 2023

  • 1

Poznati srbijanski TV voditelj Zoran Kesić u svojoj kultnoj emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem" na svoj prepoznatljiv način prokomentirao je snimak Milorada Dodika, lidera SNSD-a i predsjednika entiteta RS, u kojem je izvrijeđao Đokoviće.

Snimak neoficijelnog dijela gostovanja u emisiji Oko na RTS-u je procurio u javnost, a uslijedio je Dodikov pokušaj da se opravda, i na kraju reakcija iz RTS-a.

- Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u p...u materinu. Uf... Naši ljudi to sve doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao. Auuu... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni saradnici njegovi, još izgubi u polufinalu, odnosno četvrtfinalu. A mi sve bazirali... - kazao je Dodik, vjerovatno i ne znajući da će ovaj dio (ne)obaveznog razgovora otići u eter. 

Pod naslovom "Ko je smjestio medi Dodiku" Kesić je dao komentar i na ovaj, a i na dio zvaničnog dijela Dodikovog gostovanja.

- Konačno važi slogan "RTS, vaše pravo da znate sve". Saznali smo šta Dodik misli o Đokovićima i o Romima - kazao je Kesić.

A potom se osvrnuo na reakcije Dodika, te RTS-a.

- Nije majka klela Muju što se kockao, nego što se vadio. U ulozi Muje-Mile - dio je Kesićevog komentara,prenosi Faktor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...