KONAKOVIĆ ČESTITAO PRAZNIK RADA: "Borba za ravnopravnost i pravedne radne uslove za sve radnike u BiH ostaje jedan od naših najvažnijih ciljeva"

"Uz to, imam obavezu i odgovornost kao političar da se snažno fokusiram na izgradnju bolje i održive ekonomije koja će omogućiti radnicima da žive dostojanstvenim životom."

  • Vijesti

  • 01. Maj 2023  01. Maj 2023

  • 1

Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, uputio je danas čestitku svim bh. građanima povodom Međunarodnog praznika rada.

Tom prilikom Konaković je obećao da će se, kao šef bh. diplomatije, zalagati za projekte koji će doprinijeti razvoju bh. ekonomije i poboljšanju životnih uslova radnika.

"Poštovane građanke i građani Bosne i Hercegovine,

Čestitam vam Međunarodni praznik rada, koji slavimo kao dan radnika i simbol njihove borbe za dostojanstvene radne uvjete.

Ovaj dan podsjeća nas na važnost rada, radnika i njihovog doprinosa u izgradnji prosperitetne i pravedne društvene zajednice.

Borba za ravnopravnost i pravedne radne uslove za sve radnike u Bosni i Hercegovini ostaje jedan od naših najvažnijih ciljeva.

Uz to, imam obavezu i odgovornost kao političar da se snažno fokusiram na izgradnju bolje i održive ekonomije koja će omogućiti radnicima da žive dostojanstvenim životom.

Kao ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, obećavam da ću se zalagati za jačanje međunarodne saradnje i privlačenje stranih investicija koje će doprinijeti razvoju bosanskohercegovačke ekonomije i poboljšanju životnih uvjeta radnika.

Neka nam ovaj praznik bude podstrek da nastavimo raditi zajedno za bolju budućnost naše zemlje.

Želim vam još jednom sretan Prvi maj i mnogo uspjeha u vašim radnim poduhvatima", rekao je Konaković.

Poštovane građanke i građani Bosne i Hercegovine, Čestitam vam Međunarodni praznik rada, koji slavimo kao dan radnika i...

Objavljuje Elmedin Dino KonakovicPonedjeljak, 1. svibnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...