PRVA DAMA FRANCUSKE: Brigitte Macron besprijekorna za krunidbu, ispoštovala dress code (FOTO)

Kosu je skupila u elegantnu punđu te ipak nije posegnula ni za kakvim šeširom.

  • Žena

  • 06. Maj 2023  

  • 0

Među uzvanicima koji su prisustvovali krunidbi kralja Charlesa IIIi kraljice Camille našao se i bračni par Macron. Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron plijenili su pažnju u Westminsterskoj opatiji.

Očekivano, prva dama zasjenila je svog supruga koji je na krunidbu došao odjeven klasično odijelo, u skladu s propisanim kodeksom odijevanja.

Brigitte je također ispoštovala dress code i odjenula se vrlo elegantno i primjereno. Odabrala je haljinu jednostavnog ravnog kroja u divnoj i nježnoj nijansi ružičaste boje, koja je sjajan odabir za ovakvu svečanu vrstu dnevnih prigoda.

Uz nju je nosila kaput klasičnog kroja u identičnoj nijansi. Umjesto miješanja boja odlučila se za monokromatsku kombinaciju pa je tako odabrala i ružičaste salonke klasičnog dizajna te lijepu malu ručnu torbicu.

Kosu je skupila u elegantnu punđu te ipak nije posegnula ni za kakvim šeširom poput mnogih drugih uzvanica.

Sjajno izdanje francuska prva dama zaokružila je lijepim naušnicama koje su podigle cijelu kombinaciju i dale joj malo itekako dobrodošlog sjaja, prenosi Tportal.hr.

Bračni par Macron - 4

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...