SASTANKU PRISUSTVOVALO 39 AMBASDORA, KONZULA I ŠEFOVA: Konaković održao prvo online savjetovanje sa šefovima DKP-a Bosne i Hercegovine

Današnji online sastanak znači sprovođenje nove prakse i pristupa

  • Politika

  • 07. Maj 2023  

  • 5

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković održao je 7. maja 2023. godine prvo online savjetovanje sa šefovima diplomatsko-konzularnih predstavništava Bosne i Hercegovine.

Savjetovanju je prisustvovalo 39 ambasadora, konzula i šefova.

Razgovaralo se o prioritetima u vanjskoj politici Bosne i Hercegovine, te poteškoćama sa kojima se susreću zaposleni u DKP ima i načinima iznalaženja rješenja.

Današnji online sastanak znači sprovođenje nove prakse i pristupa koji podrazumijeva savjetovanje na redovnim osnovama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...