BEZVREMENSKI KOMADI: Amal Cloney u chic haljini i tenama koje idu uz sve (FOTO)

Da Amal Clooney ima stila nije nikakva novost.

  • Žena

  • 08. Maj 2023  

  • 0

Vitka slavna advokatica dugo nije bila u javnosti, a sad je napokon 'snimljena' u šetnji u tako jednostavnom, a tako dobrom looku.

Pletena bijela haljina bez rukava Stelle McCartney savršeno se uklopila u vladajuću proljetnu estetiku tihog luksuza, a uz nju je Amal nosila tene koje malo ko nema - vječni Adidasov bijeli model koji ide uz sve što imate u ormaru – Stan Smith.

alt

Foto: Profimedia

Time je još jednom dokazala da bezvremenski komadi poput pletene haljine midi dužine i obožavane bijele tenisice savršeno funkcioniraju kao kombinacija za prevrtljive proljetne dane, navodi Tportal.hr.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...