"BANJALUKO, OČEKUJ MASAKR...": Policija identificirala maloljetnika koji je najavio pokolj, saslušan i njegov otac...

O događaju je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je djelo kvalifikovao kao Ugrožavanje sigurnosti.

  • Hronika

  • 10. Maj 2023  

  • 0

"Policijski službenici MUP-a Republike Srpske identifikovali su lice koje koristi kanal pod nazivom "Chad" na društvenoj mreži Youtube, a koje je ispod video objave koja se odnosi na nedavnu tragediju u osnovnoj školi u Beogradu, postavilo komentar koji glasi:"Banja Luko očekuj masak", piše u saopštenju MUP-a.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je djelo kvalifikovao kao Ugrožavanje sigurnosti.

 

"Policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije MUP-a u PU Banjaluka su u svojstv svjedoka na navedene okolnosti saslušali A.P. oca maloljetnog lica, te su od istog oduzeti predmeti izvršenja gore navedenog djela", stoji u saopštenju.

U vezi sa navedenim, OJT Banjaluka biće dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS apeluje na roditelje da obrate pažnju na aktivnosti djece na internetu, posebno na njihove objave i komentare koji se odnose na nedavne tragične događaje u SRbiji, a koji mogu izazvati uznemirenost građana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...