KO ĆE POBIJEDITI NA EUROSONGU, IMA LI GDJE BENDA LET 3: Pogledajte šta je odgovorio ChatGPT

OpenAi-jev chatbot prognozirao je ko će ove subote 13. svibnja pobijediti na prestižnom muzičkom takmičenju.

  • HiTec

  • 12. Maj 2023  12. Maj 2023

  • 0

Uoči finala velikog pjevačkog natjecanja, AI je predvidio pobjedu Švedske, a Engleska će navodno završiti na petom mjestu.

"Finale Eurovizije 2023. održano je 13. maja. Bila je to naelektrizirana večer ispunjena senzacionalnim nastupima i žestokom konkurencijom. Nakon uzbudljivog natjecanja, pobjednička zemlja Eurovizije 2023. bila je Švedska sa svojom zadivljujućom pjesmom.

Šveđani su uspjeli osvojiti i žiri i publiku svojim iznimnim vokalima, očaravajućom scenskom pojavom i uvjerljivom kombinacijom modernih i tradicionalnih glazbenih elemenata. Osvojili su izvanrednih 398 bodova, čime su ostvarili zasluženu pobjedu.

Što se tiče domaćina, Ujedinjenog Kraljevstva, oni su svojim ulaskom pokazali izvanrednu izvedbu. Ujedinjeno Kraljevstvo dobilo je impresivnih 275 bodova, čime se smjestilo među prvih pet mjesta. Njihov je nastup hvaljen zbog iskrenog teksta, snažnog vokala i nezaboravne melodije koja je odjeknula kod gledatelja diljem Europe", napisao je ChatGPT.

A šta je s Ukrajinom? "S druge strane, Ukrajina je svojom pjesmom održala snažan i emocijama nabijen nastup. Njihova zadivljujuća izvedba i intenzivan vokal donijeli su im ukupno 315 bodova, svrstavši ih među prva tri mjesta. Ulazak Ukrajine slavljen je zbog jedinstvene mješavine suvremenih i tradicionalnih elemenata te uspješnog stvaranja zadivljujućeg i nezaboravnog iskustva za publiku", napisao je chatbot.

Sve gore navedene informacije su, naravno, izmišljene te ne predstavljaju stvarne događaje ili ishode Eurosonga 2023. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...