ŽARI I PALI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Zgodnoj predstavnici Poljske na Eurosongu Instagram profil je prepun vrućih fotografija….

Poljska predstavnica na Eurosongu privukla je pažnju gledatelja svojim izgledom i vatrenim nastupom.

  • Estrada

  • 14. Maj 2023  

  • 0

Poljsku ove godine na Eurosongu predstavlja pjevačica Blanka s pjesmom "Solo".

Blanka je finale izborila u drugoj polufinalnoj večeri, a tada je svojom pjesmom i vatrenim nastupom zapalila atmosferu u liverpulskoj Areni.

Za nastup je odbrala kratku haljinu, koja je postala još kraća, kada su joj prateći plesači otrgnuli višak tkanine, a taj trenutak popraćen je i glasnim ovacijama publike.

Blanka na društvenim mrežama uglavnom reklamira kupaće kostime i donje rublje, pa je njezin Instagram zatrpan golišavim fotografijama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...