KAD SU GA PITALI "ZAŠTO?" SAMO JE RADIO OVO: Dječak nakon krvavog pira potpuno pogubljen, policija zatekla stravičnu scenu

nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo tinejdžera po stomaku, a njegovu majku, koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

  • Hronika

  • 14. Maj 2023  

  • 0

Dječak (13) osumnjičen da je sjekirom i nožem teško povrijedio tinejdžera (17) i njegovu majku (57) u mestu Radojevo kod Nove Crnje, potpuno se pogubio nakon što ga je policija privela.

Stravičan napad dogodio se noćas oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici maršala Tita u tom mjestu. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloljetnik dograbio je sjekiru i nož i izbo tinejdžera po stomaku, a njegovu majku, koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi, pišu Novosti.

"Nakon privođenja, osumnjičeni maloljetnik potpuno se pogubio u policiji. Na pitanje policajaca zašto je napao druga i njegovu majku, dječak je samo odmahivao glavom", kaže dobro obaviješten izvor.

U međuvremenu, Zrenjaninska policija je saopćila da je uhapsila oca osumnjičenog dječaka (31) i to zbog zanemarivanja i zapuštanja maloljetnog lica.

"Na kratko je privedena i majka dječaka, ali će protiv nje krivična prijava biti podnijeta u redovnom postupku, što znači da će se braniti sa slobode", navodi izvor.

Podsjetimo trinaestogodišnji dječak, sjekirom i nožem, teško je povrijedio tinejdžera sa kojim se družio, i njegovu majku. Povrijeđeni dječak uspio je da telefonom pozove policiju, koja ga je zatekla u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...